Skriv til mig, så giver jeg en kop kaffe og et par gode råd

En kop kaffe, en god dialog er fundamentet for et kommende samarbejde. Det koster ikke noget og jeg bruger gerne et par minutter på din forretning.

Seierup & co.

Lokes Ager 60
6000 Kolding
CVR: 32732771

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 2464 7462
E-mail: andreas@seierup.dk

Tilgængelig

Hverdage: 17.00-20.30
Weekend/helligdage: Efter aftale

Bankoplysninger

Bank navn: Revolut Business
IBAN: LT93 3250 0222 8800 8689
BIC/SWIFT: REVOLT21

Anfør venligst fakturanummer eller ordrenummer i besked til modtager.
Faktura, påmindelser, rykkere m.m. er sendt ud fra Dinero.

Lad os mødes og snakke om dine muligheder

Jeg vil altid gerne mødes med potentielle og spændende virksomheder. Er du stadig lidt i tvivl om jeg er den rigtige samarbejdspartner? Lad mig prøve at forklare lidt mere her

  • Jeg har stor erfaring med rådgivning og udvikling af hjemmesider indenfor autobranchen, B2B salg og håndværkere som tømrere, murer, malere, elektrikere m.m. (Læs evt. min artikel om mit brancheskift)
  • Jeg arbejder med Seierup & co på deltid. Dvs. jeg arbejder om aftenen. Det betyder ikke at du får mindre for pengene, men det betyder at jeg gør det af lyst og ikke for at få brød på bordet.
  • Jeg dokumentere altid mit arbejde og den tid jeg bruger. Det hjælper med at finde frem til fejl og hvordan vi kan undgå at spilde tid i fremtiden på de samme fejl. Det gavner begge parter.
  • Jeg vælger ikke dine samarbejdspartnere, men anbefaler som regel. Du bestemmer selv hvor du vil have din hjemmeside hostet eller hvilken betalingsgateway du vil bruge. Sådan er hele samarbejdet. Vi sætter sammen rammerne for samarbejdet.

Har du flere spørgsmål, så kontakt mig. Det koster ikke noget. 🙂

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til mig eller måden jeg arbejder på? Måske jeg har besvaret nogle af dem her.
Hvordan kommunikere vi under et samarbejde?

Der er ikke to virksomheder som er ens og derfor har jeg ikke en fast måde at kommunikere med mine kunder på. Nogle foretrækker at snakke i telefon, andre på e-mail, via slack, trello eller noget helt 5.

Bruger i noget specifikt i din virksomhed og jeg kan indgå i det, så gør vi det.

Hvor meget rådgivning får jeg med i prisen?

Jeg har ikke en begrænsning på min rådgivning. Selvfølgelig skal der være plads til at kunne arbejde. Har du brug for mere rådgivning, så tager vi en snak om det. Jeg er ikke så firkantet.

Kan du samarbejde med mine andre leverandører?

Jeg plejer uden problemer at kunne kommunikere med andre leverandører. Har du en mail leverandør, it-firma tilknyttet eller andet tager jeg gerne en snak med dem hvis behovet er der. Jeg blander mig som udgangspunkt ikke, hvorfor skulle jeg?

Har du brug for min objektive mening om et stykke arbejde, kan vi tage en snak om det. Ofte kommunikere jeg med DNS, E-mail, interne eller eksterne IT-folk når jeg lancere en hjemmeside. Det går som regel problemfrit, så længe de ikke får problemer. 🙂

Luk
Seierup & co