Skræddersyet WordPress hjemmeside

Jeg tilbyder en unik og skræddersyet WordPress hjemmeside til dit firma, hvor vi tager udgangspunkt i jeres forretning og ikke et tema.

Hvad er fordelene ved en WordPress hjemmeside?

Skræddersyet til din virksomhed

Jeg designer og udvikler din nye WordPress hjemmeside til din virksomhed. Vi starter med at tage en snak om jeres ønsker, hvor jeres forretning er lige nu og hvor i ønsker den skal hen. På baggrund af det og jeres budget, laver jeg en plan for projektet, designer hjemmesiden og udvikler den på baggrund af designet.

Adgang til kildekoden

Hos mig har du altid adgang til din hjemmeside. Du bliver aldrig lukket ude og jeg løber ingen steder med din hjemmeside. Du har adgang til Github, hvor alle versionerne af din hjemmeside ligger. Du har samtidig adgang til backup og database. Det er gennemsigtighed.

Ingen løbende omkostninger

Du køber og betaler selv for et hostingabonnement hos eks. Our Servers. Medmindre vi laver en aftale om et vedligeholde, opdatere eller markedsføre din hjemmeside har du ingen løbende omkostninger.

Leverandørfrihed

Når du får din hjemmeside udviklet i WordPress, får du udover et fantastisk CMS også at du har det fulde ejerskab over kildekoden. Det vil sige at du kan skifte og vælge din leverandør som du har lyst og behov for. Et leverandørskifte er ikke nødvendigvis grundet problemer, men fordi en ny leverandør bedre kan løfte din virksomhed videre.

Plugins

Med WordPress får du adgang til mange tusinde plugins som løfter din hjemmeside. Det kunne være et webshop plugin som WooCommerce. Vær opmærksom på at det ikke er alle plugins som er gode for din side. Jeg hjælper jer med at vælge de rigtige, så jeres hjemmeside ikke bliver langsom.

Eget vs. premium theme?

Der er både for og i mod at få lavet sit eget WordPress tema. Det er en både en vurdering ud fra jeres behov og et spørgsmål om leverandørens kompetencer. jeg foretrækker at udvikle mine projekter selv, fordi jeg så har fuld kontrol over projektet.

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Et godt udgangspunkt er mellem 10-15.000 for en almindelig hjemmeside. De fleste håndværkere og lign. virksomheder kan nøjes med et “visitkort”.

Et visitkort præsentere virksomheden, ydelser og viser noget udvalgt arbejde i et galleri eller som cases. Der kan også vises nogle kundeudtalelser og linkes til sociale medier.

Men det kan både være billigere og dyrere, afhængig af jeres behov. Det bedste er at tage kontakt, så vil jeg gerne give et uforpligtende tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har samlet nogle af de spørgsmål jeg ofte bilver spurgt ind til og nogle jeg ser andre besvarer på diverse fora og grupper på sociale medier.
Kan jeg lave min egen hjemmeside?

Ja, du kan downloade WordPress gratis via wordpress.org.

Er det en professionel hjemmeside du skal bruge til dit firma, vil jeg anbefale at få en til dig som har prøvet det før. Du er selvfølgelig velkommen til at skrive til mig.

Hvor meget koster det at vedligeholde min WordPress hjemmeside?

Det afhænger selvfølgelig af hvor omfattende hjemmesiden er. Som udgangspunkt kræver WordPress ikke så mange ressourcer at holde opdateret. Der er nogle funktioner som bliver udfaset fra tid til anden, men det går sjældent ud over en vel-udviklet hjemmeside.

Har du en hjemmeside bygget med Divi, Elementor eller andet, er der en del andre faktorer du skal tænke over. Når du har købt et tema, skal det ajourføres med den nye version inden du opdatere. Har du udover det også lavet ændringer til hjemmesiden, skal du være sikker på ikke at miste dem inden opdatere.

Hvordan opdatere jeg min WordPress hjemmeside?

Du kan ofte opdatere din WordPress hjemmeside igennem kontrolpanelet. Men før du opdatere er det en rigtig god ide at tage en backup. Hvis du har et webhotel som tager backup hver nat og du ikke har foretaget ændringer kan du downloade den inden.

Når du har downloadet din backup og sikret du både har filer og database, kan du klikke på opdater WordPress i kontrolpanelet.

Efter du har opdateret, er det en god ide at løbe din hjemmeside igennem for fejl.

Hvor ofte skal jeg lave nyt design til min hjemmeside?

Der er ingen regler for, hvor ofte du skal lave et nyt design. Det afhænger oftest af målgruppen.

Lever du af eller sideløbende med design, trends, mode osv. er det en god ide at følge med den aktuelle trend/mode. Er du ikke direkte afhængig af det, vil min vurdering være at du kan nøjes med små optimeringer løbende.

Et komplet nyt design er sjældent en nødvendighed, hvis siden er designet og udviklet ordenligt.

Der er altid nogle såkaldte grå-zoner. Får du lavet et design, på baggrund af din målgruppe, og det er blevet optimeret til at konvertere bedre er det ikke smart at ændre.

Kort fortalt kan man sige, at designet skal ændres hvis der er statistisk grundlag for det. Men det er langt fra alle bureauer som har det. Sælgere, mødebookere eller andet har meget sjældent grundlag for det – andet end at skulle tjene penge på dig.

Luk
Seierup & co