Brugervenlig WooCommerce shop

Jeg tilbyder en skræddersyet WooCommerce shop til dit firma, hvor vi tager udgangspunkt i din forretning, dine produkter og ikke et tema.

Hvad er fordelene?

WooCommerce er gratis

WooCommerce er gratis. Det kræver altså ikke et abonnement eller en licens at bruge. Det er vedligeholdt af WordPress’ team og er derfor også din sikkerhed for at det fungerer problemfrit sammen.

WooCommerce er Open Source

Hos mig har du altid adgang til din shop. Du bliver aldrig lukket ude og jeg løber ingen steder med din shop. Du har adgang til Github, hvor alle versionerne af din WordPress og WooCommerce shoppen ligger. Du har samtidig adgang til backup og database. Det er gennemsigtighed.

Ingen løbende omkostninger

Du køber og betaler selv for et hostingabonnement hos eks. Our Servers. Jeg hjælper dig også med at få en betalingsaftale hos eks. Reepay

Medmindre vi laver en aftale om et vedligeholde, opdatere eller markedsføre din hjemmeside har du ingen løbende omkostninger.

Leverandørfrihed

Når du får udviklet din webshop hos mig, får du udover et fantastisk system også at du har det fulde ejerskab over kildekoden. Det vil sige, at du kan skifte og vælge din leverandør som du har lyst eller behov for. Et leverandørskifte er ikke nødvendigvis grundet problemer, men fordi en ny leverandør, bedre kan løfte din virksomhed videre.

Add-ons / udvidelser

Med WooCommerce får du adgang til mange udvidelelser som løfter din shop endnu højere. Det kunne WooCommerce Bookings eller WooCommerce subscriptions. Vær opmærksom på at det ikke er alle udvidelelser som er gode for din shop. Jeg hjælper dig med at vælge de rigtige, så din webshop ikke bliver langsom.

Eget vs. premium theme?

Der er både for og i mod at få lavet sit eget WordPress og WooCommerce tema. Det er en både en vurdering ud fra jeres behov og et spørgsmål om leverandørens kompetencer. Jeg foretrækker at udvikle mine projekter selv, fordi jeg så har fuld kontrol over kode, design og funktioner.

Lad os tage en kop kaffe og snakke om muligheder med WooCommerce

Hvad koster en WooCommerce shop?

Et godt udgangspunkt er mellem 15-25.000 for en standard webshop. Prisen dækker de fleste mindre butikker, uden integrationer til leverandører, regnskabsprogrammer eller lagermoduler.

En standard webshop kunne væreF

  • Forside
  • Produktkatalog
  • Produktside til produkter med og uden varianter
  • Kurv
  • Kasse
  • Betalingsgateway (eks. Reepay)
  • Konfigurering af shopindstillinger

Et visitkort præsentere virksomheden, ydelser og viser noget udvalgt arbejde i et galleri eller som cases. Der kan også vises nogle kundeudtalelser og linkes til sociale medier.

Skal der integreres til regnskab, lager, installeres moduler som booking, abonnement, medlemmer eller noget 4 vil prisen stige. Det koster ikke noget at spørge om en pris hos mig, skriv tl mig her.

Luk
Seierup & co