SEO til din hjemmeside eller webshops

Jeg tilbyder at analysere, optimere og vedligeholde din søgemaskineoptimering til både hjemmeside og webshop.

Hvad får du med SEO?

Flere besøgende

Med søgemaskineoptimering (SEO) får du flere besøgende. Ved at optimere din SEO, hjælper du Google, Bing, DuckDuckGo eller noget 4 med at vise din hjemmeside i relevante søgninger. Søgemaskinernes eksistens grundlag er at guide brugerne ind de rigtige steder – som er din hjemmeside, selvfølgelig!

Købsorienteret brugere

Ved at optimere din hjemmeside mod relevante søgeord, får du besøgende som har søgt efter dine produkter eller ydelser. Det betyder også, at brugeren er på udkig efter en leverandør – som kunne være dig.

I modsætning til sociale medier, søger brugerne på Google efter produkter eller ydelser.

Ingen kostpris ved klik

Med SEO betaler du ikke for de kliks der kommer fra søgemaskinerne. I modsætning til PPC (Google Ads, Facebook ads osv) hvor du betaler for hvert klik dine søgeord.

Du kan med simple værktøjer som Morningscore måle din SEO værdi. Her tager de udgangspunkt i antal besøgende og CPC prisen, hvis det havde været en annonce.

Øget brugervenlighed

Søgemaskineoptimering er mere end linkbuilding, tekst og de rigtige søgeord. Det er også et spørgsmål om brugervenlighed. Søgemaskinerne har såkaldte “robotter” som kommer forbi din hjemmeside og scanner. De vurderer opsætningen af din hjemmeside og laver et billede af hvor god den er for deres brugere (dine besøgende).

Tilstedeværelse i alle søgemaskiner

Når du optimere mod udvalgte søgeord, gør du det ikke kun mod én platform som eks. Google. Du optimere mod alle søgemaskiner. Det betyder at du får besøgende fra flere kilder og derved også flere besøgende med samme arbejde.

Long-term SEO

Jeg laver ikke blackhat, greyhat eller på nogen anden måde forsøger at “dreje” søgemaskinernes retningslinjer for at komme hurtigt frem. Det er i bedste fald som at tisse i bukserne. Ja, nemlig! Bedste fald. Bliver du opdaget (og det vil du før eller siden) bliver du fjernet fuldstændig. Vi holder os indenfor retningslinjerne.

Hvad koster SEO?

SEO kan ikke prissættes uden at lave en forundersøgelse og et kig på hvor stor konkurrencen er og hvad dit udgangspunkt er.

Har du en lokal forretning, er det i 9/10 tilfælde billigere end hvis du arbejder nationalt eller internationalt.

Kontakt mig gerne i dag, så tager vi en snak om dine muligheder. Vi finder ud af hvor du skal starte og finder et månedligt leje, hvor vi begge synes det er sjovt.

Luk
Seierup & co