Elektriker Kolding

Aut. el installatør Kolding med speciale i tele, netværk og el. TK-TEK’s målgruppe er private, erhverv og detailbutikker, hvor de hjælper med alt fra el til netværksinstallationer.

WordPress

Jeg har udviklet deres eksisterende hjemmeside design i WordPress. De lå tidligere hos one.com, hvor deres hjemmeside var bygget i deres site-builder. Det var blevet svært at vedligeholde og holde den røde tråd. WordPress blev det naturlige valg, fordi nyt indhold kan udgives og opdateres let.

Kontaktpersoner

Jeg har lavet en Gutenberg block, som viser en udvalgt kontaktperson som et visitkort. Det bruges bl.a. når vi er på en produktside og gerne vil vise kontaktoplysninger til nye kunder.

Call-to-action

Jeg har forskellige steder oprettet call-to-action, som noget nyt i forhold til det gamle layout. I flytningen besluttede vi at gøre det lettere for kunder at kontakte deres lokale elektriker.

Der er bl.a. lavet en “Få et tilbud” i toppen, ved siden af menuen.

Aut. El-installatør og elektriker Kolding

TK-TEK A/S finder du på ambolten 41B i Kolding. Hvis du er fra Kolding, har du nok bemærket deres sorte biler med Asico og TK-TEK logo på siden og bagpå.

Firmaet beskæftiger mere end 20 elektrikere, der arbejder med el-installationer, netværk og videoovervågning.

TK-TEK er en spændende virksomhed, som tilbage i 2019 også vandt prisen som succes virksomhed.

Luk
Seierup & co