Webapp til Montagemesteren

En dynamisk, lækker og brugervenlig oplevelse til både medarbejdere og administration.

Kort om opgaven

WordPress

WordPress er et fantastisk system at udvikle ovenpå. Det har en hav af funktioner, hooks og har på denne opgave dannet grundstenen for både frontend og backend.

Jeg har udviklet et tema, specielt til en webapp og tilpasset kontrolpanelet til det absolut mest nødvendige. En simpel løsning, men som nemt kan administreres, vedligeholdes og som holder omkostninger helt i bund.

Opgavesystem

I en moderne virksomhed med mange ansatte er det umuligt at undvære et effektivt opgavesystem. Jeg har udviklet et opgavesystem til Montagemesteren, skræddersyet ovenpå WordPress til deres behov. Opgaverne kan sættes på de enkelte (eller flere) medarbejdere. Der kan på hver opgave desuden også tilføjes en overskrift, opgavebeskrivelse, dato (fra og til), tilknyttede filer, billeder, adresse og der kan kan skrives kommentarer mellem medarbejdere og projektledere.

Webapp (PWA)

Montagemesterens medarbejdere er primært på farten og sidder ikke foran en computer. Derfor var det naturligt at kigge på at udvikle en webapp, som uden de mange omkostninger til AppStore kunne tilføjes til telefonens app-bibliotek eller hjemmeskærm.

Med app’en kan medarbejderne nemt logge ind, se deres opgaver, telefonliste, nyheder og følge med i hvad der ellers foregår i virksomheden.

Brugerstyring

Med WordPress’s indbyggede brugerroller, kunne jeg tilpasse rettighederne og skabe en god, sikker og integreret løsning uden at skulle opfinde den dybe tallerken igen.

Løsningen byder på 3 niveauer af rettigheder, afhængig af rolle i virksomheden og behovet for at administrere indholdet.

Google Places integration

I forbindelse med opgavestyringen var det naturligt at indtaste adressen hvorpå opgaven skulle udføres. Endnu smartere var det da vi kiggede på at lave et link som åbnede Google Maps på medarbejderens telefon, for hurtigt at kunne starte navigationen til opgaven.

Med Google Places integrationen undgår vi fejl i adresser, vi kan beregne kørsel og nemmere se hvor mange kilometer montørerne kører.

Team administration

Med mange ansatte er det afgørende at projektlederne hurtigt kan oprette, redigere eller rykke opgaver mellem medarbejdere. Som et tillæg til det eksisterende brugersystem har jeg udviklet en funktion til at skabe teams, hvor medarbejdere bliver tilknyttet en projektleder som har det overordnede ansvar for opgaverne de får.

Hver bruger under projektlederen kan tilpasses med en unik farve og bliver fremhævet når der skal opgavestyres. Det optimere processen og gør hverdagen nemmere.

Telefonliste

Efterhånden som Montagemesteren ansatte, var der brug for et sted hvor alle kunne gå ind og finde kontaktoplysninger på kolleger. I både app og kontrolpanel er der lavet en telefonliste med kontaktoplysninger på alle medarbejdere og tilknyttede håndværkere. Det giver alle muligheden for at komme videre, uden at skulle ringe rundt og forstyrre unødvendigt mange.

Notifikationer

Som et ekstra niveau af service har jeg udviklet en række notifikationer til brugerne i systemet. Når der bliver udgivet en nyhed, mulighed for at tilmelde sig daglig eller ugentlige opdateringer på kommende opgaver + flere.

Kommunikationen fra virksomhed til medarbejder er i fokus og i 2021 hvor alle har smartphones var e-mails det oplagte valg.

Nyheder

WordPress har helt grundlæggende en god artikel og nyhedsfunktion indbygget. I webapp’en er designet til det og administrationspanelet er som man kender det bedst. Som en ekstra tilføjelse kan Montagemesteren vælge hvem der skal have notifikationsmail på nyheden, vælge om den skal på app’ens forside eller indgå som en “neutral” nyhed i nyhedsoversigten.

Spørgsmål til denne opgave?

Skriv til mig på andreas@seierup.dk eller anmod om et tilbud

Montagemesteren er certificeret svane køkkenet montør

Kort om Montagemesteren

Med udgangspunkt i håndværkerfaget, er Montagemesteren en kanon dygtig svane køkkenet montør. Montagemesteren tilbyder alt fra totalrenovering af huse, lejligheder, carporte, garager og selvfølgelig køkkener.

Mit samarbejde med Montagemesteren springer ud af flere års godt samarbejde med Mikkel Mede, som er partner hos Montagemesteren.

Mikkel, som også er min primære kontakt har med sin brede erfaring kastet sig over virksomheden og jeg er glad for at være med på denne rejse.

Luk
Seierup & co