Fadølsforsyningen Nordsjælland med ny WooCommerce

I samarbejde med Fadølsforsyningen Nordsjælland har jeg udviklet deres nye funktionelle WooCommerce.

WordPress

WordPress er et fantastisk system at udvikle ovenpå. På denne opgave har der været behov for at grave dybt ned i plugin-maskinen og sikre at alle komponenter fungerer effektivt og uden fejl.

Fadølsforsyningen Nordsjælland kan med de basale funktioner i WordPress, ekstra indholdstyper og WooCommerce drive en forretning online som lever op til kundernes forventinger i 2021.

WooCommerce

Med WooCommerce er online salget aktiveret. Fadnord formår med deres brede sortiment indenfor drikkevarer og tilbehør at udnytte samtlige funktioner der er indbygget i WooCommerce.

Fadnord har med deres WooCommerce mere end 500 produkter, flere tusinde ordrer, mange egenskaber og filtre til at hjælpe brugerne med at shoppe drikkevarer.

Navision integration

Fadnord arbejder med drikkevarer, mange leverancer og pant. Det stiller høje krav til betalinger, fakturering og administration. Løsningen er konfigureret med en skræddersyet Navision integration som overfører ordrer uden forsinkelse, så Fadnord kan administrere og behandle ordrerne hurtigt.

Navision integration synkronisere faktura retur til WooCommerce, hvor erhvervskunder kan downloade dem.

Nyheder

Som enhver anden WordPress, er der indbygget nyhedsfunktion på siden. Hos Fadnord er funktionen speciel vigtig, da den bruges til at instruere kunderne til at samle de rigtige produkter, mængde og anbefalinger af type øl, læskedrik m.m.

Priser med og uden moms

Fadnord handler både B2C og B2B. Derfor har jeg udviklet en knap til at ændre prisopsætningen for brugeren som kigger. Funktionen manipulere med momsfunktionen i WooCommerce og det output brugeren får. På den måde sikrer jeg at hele shoppen har den rigtige momsindstilling.

Skræddersyet checkout

Checkout flowet er tilpasset med en unik funktion til at vælge levering eller afhentning. Fadnord tilbyder at levere i bestemte tidsrum. Funktionen aktivere en kalender hvor kunden vælger dato og bagefter det ønskede tidsrum.

Fadølsforsyningen Nordsjælland

Fadnord leverer stort set alt den gode fest. De har tilbehør, drikkelse, fustager, fadølsanlæg og meget mere.

Samarbejdet med Thomas og Charlotte er specielt godt, fordi de er effektive selv og er gode til at sætte sig ind i deres webshop. Thomas og Charlotte administrere i dagligdagen shoppen med alt fra nyheder, sider, produkter, ordrer, SEO og bruger mig primært til vedligeholdelse og sparring.

Luk
Seierup & co