Erfaren webudvikler med forretningsforståelse

Jeg er god til at forstå og udvikle forretninger. Jeg kan med mine kompetencer hjælpe dig godt fra start online.

Jeg har startet Seierup & co i forbindelse med mit brancheskifte. Jeg ønsker fortsat at kunne bidrage og støtte de kunder jeg har haft gennem tiden. I dag tilbyder jeg at rådgive, designe, udvikle og markedsføre hjemmesider og webshops som jeg laver for mine kunder. Præmissen er simpel, at det kan foregå ved siden af mit daglige arbejde. Til gengæld får mine kunder et fuldstændig transparent samarbejde. Et samarbejde hvor det ikke er prisen som er omdrejningspunktet, men behovet for at rykke sig fremad.

Udgangspunktet for et samarbejde med mig er, at jeg synes projektet er spændende, at de kunder jeg arbejder med har det rigtige drive og at vi er på bølgelængde med hinanden. Fordi projektet ikke er mit levebrød, kan jeg tillade mig, ikke at gå på kompromis med mine projekter og derved heller ikke på kvaliteten.

Andreas Seierup
Videomøde med kunder

Sådan arbejder jeg

Jeg arbejder hjemmefra, i aften- og weekendtimer. Det betyder at projektet hos mig kan tage længere tid end hos andre som arbejder med det på fuld tid. Omvendt er det ikke mit levebrød og jeg kan derfor koncentrere mig om projektet og ikke hvordan jeg får brød på bordet.

Hvis du kan se din virksomhed indgå i sådan et arbejde, synes jeg at du skal skrive. Så kan vi tage en snak og se om der er et match.

Jeg bruger Trello, Github, telefon og e-mails til at holde dig underettet i samarbejdet.

  • Trello til at styre opgaver og det overordnede,
  • Github til kildekoder, versionsstyringen og vedligeholdelse,
  • Telefon til spørgsmål og sparring og
  • E-mail til at sende informationer, dokumenter, status og rapporter.
Luk
Seierup & co